Vår hemsida är under uppbyggnad. Fler produkter och priser kommer - besök oss snart igen! Vår hemsida är under uppbyggnad. Fler produkter och priser kommer - besök oss snart igen!

Företag
Privatperson

Om Oss

Inter Sign i Göteborg AB

Inter Sign i Göteborg AB är ett familjeföretag över två generationer som grundades 1981 av ingenjören Lennart Hedlund och idag drivs företaget av andra generationen.

Vi tillhandahåller ett brett utbud av skylt- och reklamlösningar till kunder i hela Sverige. Med vår långa erfarenhet i branschen och breda expertkompetens guidar vi våra kunder från projektstart med rådgivning och designförslag samt förslag till eventuella förbättringar, till slutresultat med snygga och praktiska skyltlösningar. Våra projektledare är engagerade och har förståelse för kundens särskilda verksamhet.

Vi arbetar endast med material av högsta kvalitet och i kombination med en personlig och snabb service kan vi garantera alltid nöjda kunder.

Lennart Hedlund, grundare av Inter Sign

Våra designmöjligheter är otaliga och de lösningar som presenteras här på vår hemsida är endast ett urval av de produkter vi erbjuder. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den rätta skyltlösningen!

Eventuella rabatter ser du i varukorgen
Rulla till toppen
Verifierad av MonsterInsights